3 reaktioner på “Jag är viktig nog för SÄPO!

  1. Henne har jag nästan glömt bort hahahaha..ser utvecklingen på tiktoks värsta bedragare just för tillfället..tomma hot från henne som vanligt..allmänt ful i käften!

  2. Ja kan ju tänka mig att polisen ser hela denna familj som trovärdig ? Deras uttalande på sociala medier , uthängande av familjen sin och användandet av människors död till att tigga pengar bla . Säpo har absolut inget att göra nu med tanke på terror hoten mot Sverige så självklart lägger de tid och pengar till en människa som sitter i sin soffa hemma och fantiserar , ska stämma folk , hota grannar till livet . Angelica och att försöka bortförklara ditt beteende och skylla på dina diagnoser är ju bara ett skämt ! Istället för att skämma ut dig och troligen en vacker dag råka illa ut då du har givit dig på fel personer så råder vi alla dig att logga ut ta en promenad i naturen och fundera på ditt leverne . Ingen absolut ingen annan har ansvar över dig eller din ekonomi utan som man bäddar får man ligga.
    Reagerade nu att hon var inne på en live i går där de pratade om Jojo . Tror hon satt och skrev massa om detta par jojo och Q vilka tiggare de var . Visste då inte att det var hon bakom kontot förens jag såg detta .
    Så tydligen engagerar hon sig i andras tiggerier och tycker deras beteende är vidrigt .
    Vad säger man 🤣🤣

  3. You tube har kontaktat henne ang att hon skulle lämna in en stämmnings ansökan 🤣🤣🤣 ja med tanke på allt som ligger uppe på you tube låter detta otroligt rimligt 👍 problemet som är i det här är ju att Amy inte lägger ut falska , påhittade klipp el lögner ! Hon lägger ut klipp som denna människa själv lagt ut offentligt till allmänn beskådan . Det är hon själv som sätter sig i fokus. Hon är ju förbannad för att genom det fått så många delningar och folk blivit varnad så har hennes chanser till inkomst försvunnit. Jag tror att människor som sett henne i alla sina tiggar videos har fattat hennes syfte ändå utan Amys blogg. Däremot har bloggen gjort att de som inte kände till hennes tillväga sätt , lögner och påhitte historier har fått upp ögonen . Så tyvärr Angelica det är du själv som har gjort så din swish försvunnit från ovetande människor, för alla dina fantasi historier, hittepå diagnoser och hittepå tragedier och olyckor har nådd höjder som inte ens dina skådespelar talanger klarar av . Du ljuger värre än ett barn skillnaden är att du gör det sämre . All tid som läggs på att vara förbannad och hitta på helt orealistiska hitte på historier borde du kunna lägga på ett jobb el studier .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Följ mig på sociala medier