Meny Stäng

Ytterligare ett rovdjur

Ytterligare ett rovdjur har åkt fast. Denna gång hemmahörande i Rinkaby. Jag vet väldigt lite detaljer om detta i nuläget.

Jag vill belysa att mannen i fråga inte är dömd ännu utan enbart häktad. Vi behöver därför vara försiktiga med att inte själva döma honom på förhand (ja, jag vet att det är svårt att låta bli). Men, jag tänker för hans anhörigas skull. Tänk er själva att gå runt och tro att ni är trygga, att era barn är trygga. Och så visar det sig att stora stygga vargen har varit utklädd till mormor hela tiden. Ni kan förstå vilken chock och sorg det hade blivit.

Jag vet också att personen är delaktig i ett företag, något jag är säker på att även ni kommer att lyckas ta reda på. Men innan ni bojkottar företaget, tänk på att denna personen inte är hela företaget. Vi har nog med arbetslöshet p.g.a. corona, låt inte hans familj lida mer för vad han har gjort.

Oavsett, jag är väldigt säker på att det kommer att leda till åtal. Jag är säker på att personen kommer att bli dömd. Jag är däremot väldigt osäker på om straffet kommer att kännas rättvist i förhållande till det lidande han orsakat sina offer. 

Och som jag skrev, mannen är inte dömd (än), men häktningsframställan talar sitt tydliga språk anser jag. Ni hittar häktningsframställan här nedanför. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.