Meny Stäng

Update from kidnapper-town

Det blir inget maratoninlägg ikväll. Det finns helt enkelt inte så mycket att skriva. Jag antar att F.M helt enkelt inte är tillräckligt intressant. Än en gång har han endast lyckats att bli ökänd istället för bara känd. På ett sätt får man beundra hans kreativitet för att försöka dra uppmärksamheten till sig och samtidigt håva in en och annan slant. Samtidigt tycker man lite synd om honom. Han borde vara helt blåslagen efter alla tankevurporna han gör.  Och han borde vara helt utmattad av att jämt och ständigt behöva försöka kämpa sig fram ur någon annans skugga. Är det inte Fröken Malin som stjäl glansen med sina knep och knåp och lurendrejerier, så är det skojaren och mångsysslaren Zazzio som tar allt strålkastarljus för honom.

Zazzio som för övrigt än en gång lyckats missförstå något så pass illa att han bara gör sig till åtlöje genom att försöka vända saken till sin fördel. En man som Zazzio har inga fördelar, förhoppningsvis kommer han på det själv någon dag snart.
______________________________________________________________________________

Åter till Fredrik så blev det i måndags bestämt att han fortsätter sitta häktad till 11 november.

En liten fågel (som även är bekant med Fredriks mamma) viskade något om att sonen befann sig någonstans tillsammans med farmor. Var någonstans är visste de tyvärr inte. Så dessvärre är han fortfarande inte återfunnen. Men jag är säker på att polisen vet om detta och gör vad de kan.
Ja, vad säger man? Sådan mor, sådan son kanske? 

Vad tror ni därute? Har Fredrik lyckats hjärntvätta sin mamma eller är det Mamma K:s tankar, åsikter och värderingar som fått Fredriks tankeverksamhet att bli så snedvriden och verklighetsfrånvänd?

See you soon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.