Meny Stäng

Svar på frågestund

Fråga 1

  • Från Johanna:

Hej, jag undrar hur du lyckas få reda på allt?

Svar: Genom samarbetsvilliga människor. Mina källor har varit oumbärliga för mig när jag har gjort mina inlägg. Sen har jag haft några informatörer som velat vara så anonyma att man inte ens har kunnat dela informationen de gett. Då har man fått vara lite trixig och fått försöka bekräfta informationen på annat håll så man kunnat använda den via den källan istället 🙂

Fråga 2

  • Från: Pernilla

När bjuder du hem på fika? Vi har inte sett huset än juuu!!

Svar:
Först och främst, du fick inte lov att vara anonym Pernilla 😀
Vi har ju bara bott här i snart två år, vi måste ju komma i ordning först, hehe. Nä, skämt o sido. Jag ska ta mig i kragen och städa upp här hemma så kan det få bli ett besök sen med barnen!

Fråga 3

  • Från: Anonym

http://kristianstad.lokaltidningen
.se/nyheter/2018-12-17/-Filippas-tumör-kom-tillbaka-för-tredje-gången-3773067.html#.XBfMBnoPgIo.facebook

— längst ner står att Malin startat en Internationell Crowd Funding på Gofoundme

Jag hittade den här
https://www.gofundme.com/radda-filippa
Som du ser har det kommit in pengar där med

Jag har inte kollat vart de pengarna sätts in men.. kanske något du kan nysta i?

* Man läser att Malin lyxshoppar (annat än bilen) vet du om det finns belägg för det?

Svar:
På din första fråga så vet jag om insamlingen på gofundme men jag vet inte vart pengarna går. Kanske någon av er läsare vet och kan svara på den frågan?
Vet att även den insamlingen har blivit anmäld så den ska stoppas men den verkar ju finnas kvar så vi har helt enkelt inte anmält tillräckligt många gånger.

På din andra fråga så har jag också hört att det shoppas mer än bilen. Man säger att man har sett henne på både Sandelins och Donna (2 butiker med konfektion av det dyrare slaget i Kristianstad) men detta är inget som har kunnat bekräftas. Kanske har hon varit där, kanske inget. Finns det någon där ute som har bevis på detta så är ni välkomna att dela med er 🙂

Fråga 4

  • Från: Anonym

Hej
Har Filippas mamma / släkt kontaktat dig? För att försöka bortförklara sig? Eller be dig plocka ner inläggen?

 

Du skriver väldigt bra
Hoppas du fortsätter ”granska” olika insamlingar mm.

Svar:
Nej, har inte blivit kontaktad av någon varför för bortförklaringar eller be mig plocka ner inläggen. Har dessutom bara fått 2 kommentarer som inte har innehållit medhåll vilket är förvånansvärt lite. 

Jag tackar för komplimangen och kan säga att jag personligen tänker skriva fler granskande inlägg. Det kan dock vara granskningar av olika slag. Men vill förbereda er på att det kan dyka upp inlägg innehållande lite humor eller vardagsinlag då och då. Denna bloggens innehåll är bred men växer den mer får jag göra två separata bloggar istället. 
Vad som är viktigt för mig är att få veta läsarnas åsikter, utan er är jag ju ingenting!

Övrigt

Som ni ser i svaren så kommer jag att fortsätta granska. Ni läsare är viktiga för bloggens drift. Har ni något som ni tycker behöver granskas? Kontakta mig, antingen via kontaktformuläret eller via kommentarer. Vill du vara anonym rekommenderar jag kontaktformuläret men kommentarer går också bra – skriv att du vill vara anonym.

Rädda Filippa

Angående Rädda Filippa så är informationsflödet ganska stillastående just nu. Vad jag kan informera om är att saker händer och när allt är klart kommer ni att bli informerade. Men för tillfället behöver berörda myndigheter få arbeta ostört. Jag ber er att lita på dem och lita på mig

Vill ni veta mer om detta eller bara ventilera med andra berörda så är ni välkomna till gruppen Trollbloggen på Facebook på facebook.

 

 

See you soon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.