Meny Stäng

Som giftsvampar

Som giftsvampar ur marken dyker de upp en efter en, den ena galnare än den andra. Den ena med mer storhetsvansinne än den andra. Alla är de emot samma sak: Allt som normala människor ser som självklart och faktiskt hyser respekt för.

Så hur kan de ens inbilla sig att de ska få någon respekt av samhället när de inte ger respekt tillbaka? Att hota folk till höger och vänster och att försöka skrämma folk till tystnad har de ju blivit varse att det inte fungerar. Några har säkert blivit rädda men de flesta blir istället ännu mer drivna.

Jag är en av dom. En av de som känner att nu jä*lar får det vara nog. Att komma med sina översittarfasoner och slänga ut hot till höger och vänster.

Jag tror att befolkningen i detta landet till större delen har blivit förskonade från denna dårskap! Tack och lov säger jag. Tänk om de hade vetat vilka tomtar som rör sig mitt ibland dom. Folk som är både tomtar och troll samtidigt.

Och de bryr sig inte ett dugg om vem de utnyttjar längs vägen. Dödssjuka barn? Inga problem! Se det positivt, vi kan ju använda dom för att tjäna pengar. Något ska de väl vara bra till?

Använda barn för att provocera fram en situation som man tror kan få folk att tycka som en själv? Det är väl en självklarhet? Visst ska man använda de ”resurser” man har? Att ens egentliga uppgift är att skydda barnet mot allt ont är inget man behöver bry sig om. Som med så mycket annat nuförtiden så är det mycket viktigare att filma saker än att faktiskt agera som en ansvarsfull vuxen som gör sitt absolut bästa för att få barnet att känna sig tryggt.

De senaste dagarna har det som sagt krupit fram både det ena och det från sina gömställen under stenarna.

Återstår att se vad för något som krälar fram imorgon.

See you soon!

1 kommentar

  1. Michaela

    Den allsmäktige, han som kan allt & vet allt…som utan att blinka skulle strimla kvinnorna på socialkontoret & mata fiskarna med dom…får nog spetsa sitt silvervatten & ta en rejäl klunk tillsammans med de som gör sig till åtlöje.
    En stänkare behövs innan skeppet sjunker:)

    Hokus Pokus på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.