Meny Stäng

Snålt med vinst för herrarna A.S och M.Z

I gårdagens inlägg försökte jag förklara för M.Z hur det fungerar med vinst och varför hans plånbok gynnas av att produkterna från det företag där han är delägare exponeras och dessutom säljs. Nu vet jag inte om han förstod eller inte men jag känner att jag kan nog inte bli mer pedagogisk än så.

Men enligt en artikel i lokaltidningen idag så utläser jag att det kanske kan bli lite mindre vinst än väntat för för herrarna A.S och M.Z. De verkar nämligen ha fått lite problem med läkemedelsverket. Igen! Att de aldrig lär sig. Är det typiskt män i allmänhet att behöva göra samma misstag flera gånger innan de lär sig? Eller gäller det bara dessa herrarna?

Oavsett vilket så kan deras babblande och hyllande av sina produkter kosta företaget 800 000:- Det är en ganska kraftig minskning av vinsten.
Det är dessutom pengar man hade kunnat ha roligare för känner jag. Men de kanske tycker det är kul att betala 800 000:- i vite. Alla har vi ju olika nöjen, detta kanske är deras?

Det går i alla fall inte att förneka att det händer mycket kring Herr Z just nu. Alla dessa ”intervjuer” som egentligen bara är vanliga samtal där man klappar varandra ömsom på huvudet och ömsom på ryggen i en timmes tid samtidigt som man klagar på hur dumma alla andra är som inte vill leka med en.

Och så har vi ju talaren som försvann. Självaste M.S står ju inte längre med på hemsidan. Dock finns hon fortfarande med på PDF:en som innehåller inbjudan till eventet. Måste ju vara en miss från någon.

Jag kan knappt vänta på att få se vad som ska hända imorgon!

See you soon!

7 kommentarer

 1. Silverfisken In da Silvervatten

  Men Fredrik, varför svarar DU på detta inlägg? Du har kankske köpt aktier i bolaget? Eller är anställd? Du framställs iallafall som en undersåte till foliehattarna i styrelsen.

 2. Fredrik

  Läkemedelsverket fabulerar i vanlig ordning. Baserat på en historisk översiktsartikel Anders skrev för 16 år sedan, i egenskap av journalist och publicerad på 2000-Talets Vetenskaps hemsida, så försöker nu Läkemedelsverket få det till att Ion Silver AB säljer olaglig medicin?

  Man kan fråga sig hur det står till bland personalen på verket.

  Det som är viktigt att veta i sammanhanget är att Ion Silver AB, som Läkemedelsverket i mars månad år 2019 vänder sig emot, bildades först år 2012. Bolaget har alltså inte funnits förrän dess. Läkemedelsverket hänvisar i målet till en artikel som Anders Sultan skrev nio år innan Ion Silver AB bildades.

  I 2000-talets Vetenskap publicerades artikeln samma år som den skrevs av Anders Sultan som på den tiden verkade i ett helt annat bolag (en annan juridisk person). Anders Sultan skrev artikeln i egenskap av journalist och det finns inga varumärken nämnda i artikeln. Anders Sultans artikel är skriven och publicerad år 2003 och kan således inte alls ha med Ion Silver AB att göra.

  HD älskar att förvirra sina läsare med osanna rubriker. Det finns inget förbjudet med att sälja kolloidalt silver, det är ett 100% lagligt vattendesinfektionsmedel.

  Om det är något som är bluff i sammanhanget så är det Helsingborgs Dagblads urusla journalistik. Fake news.

  • Petter Hökelid

   Men oj Fredrik behöver du verkligen gå in och försvara Ion silver? Silvervatten är inga problem med att sälja i Sverige om man gör det som desifitionsmedel. Men då undrar jag varför det då saluförs som något som är sjukt bra för kroppen och framförallt att man ska dricka det. Att påstå att man ska dricka desinfektionsmedel är inte lagligt och där av så kanske staten blir lite pissed? Men det är ju klart Fredrik lilla att det är ju alla andras fel och eran lilla grupp är utstötta på alla håll. För fan ta er i kragen och skaffa fram ordentligt med evidence innan ni öppnar käften. Vill man in och dansa med dem stora så för man göra vad dem stora kräver av en inte gråta lver att systemet är kasst

  • Amy

   Vet du vad Fredrik? Om din senaste kommentar (svar till Petter) och framtida kommentarer ska bli godkända så kräver jag faktiskt att möjligheten till att kommentera ska vara ömsesidig.
   Du har valt att blockera mig och därmed min möjlighet att uttrycka min åsikt på din sida. Tills den blocken är borta kommer jag att begränsa dig här, på min sida.
   Hör av dig när blocken är släppt så godkänner jag din kommentar ihop med eventuella framtida kommentarer du önskar skriva.

   • Silverfisken In da Silvervatten

    Åh kränktes dina mänskliga rättigheter nu? Aaa och din yttrandefrihet. Lugnt. Det fixar säkert MZ. Om han nu har tid mitt i sin jakt på satanister och annat.

    • Silverfisken In da Silvervatten

     Mitt svar var givetvis till Kristianstads just nu mest eftersökta. Lite kändis du Fredrik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.