Meny Stäng

Rättegång – Inställd

Igår skulle då rättegången mot Herr Marthell och hans mamma fortsätta. Jag och en annan medlem ur Kritiker var på plats och väl där träffade vi ytterligare en medlem från gruppen. Både kul och uppskattat när medlemmarna engagerar sig och stöttar!

Nåväl. Vi var på plats strax efter 12.30. Rättegången skulle starta 13.00. Väl inne på Tingsrätten tittade vi på skärmen och såg att förhandlingen skulle vara i sal 2. Vi satte oss utanför salen och väntade men när klockan var ett par minuter i ett hade fortfarande ingenting hänt. De brukar ropa ut i högtalarna när det är dags att bege sig till rätt sal och vilket mål det gäller. Vi tittade på skärmen igen och såg då att rättegången hade blivit inställd. Informationen vi fick var att det var nånting med åklagaren och att rättegången skulle bokas om till ett annat datum ganska så snart.

Förhoppningsvis blir det nya datumet på en dag när jag är ledig så jag kan vara på plats den dagen också. Och jag hoppas att ännu fler åskådare är på plats. Troligtvis hålls rättegången bakom stängda dörrar men åskådarna brukar bli insläppta i början för att sedan hänvisas ut. Då har den tilltalade redan hunnit se åskådarna vilket räcker för mig. Jag vill att Fredrik ska se att vi engagerar oss, att vi bryr oss om L och att vi inte accepterar de påhitt Marthell kommer upp med.  Vi måste sätta ner foten och säga stopp! Detta är andra gången Marthells påhitt skadar barn. Först var det ”behandlingen” av F (och insamlingen) och nu kidnappningen av L, hans egen son.

Ja, jag skriver kidnappning eftersom det i mina ögon var en ren och skär kidnappning. Att L inte protesterade har ju med andra faktorer att göra men Fredrik har fortfarande utnyttjat sin beroendeställning för att få med sig sonen. Usch!

Jag ber er alla att hålla utkik efter nytt datum för rättegången och meddela gärna när/om ni får veta.

See you soon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.