Meny Stäng

Nu är det allvar!

Idag berättade medierna om att åklagaren har beslutat att ta över utredningen av RF-insamlingen! Detta är stora nyheter då det visar att det är riktigt allvar. På aklagare.se står följande:

”Polisen börjar förundersökningen. När polisen hittat en misstänkt person tar en åklagare över. Då blir åklagaren förundersökningsledare.

Vid mindre allvarliga brott är polisen förundersökningsledare från början till slut, till exempel vid snatteri eller ett trafikbrott.”

En misstänkt person är:

”…en straffmyndig person som av polis eller åklagare anses vara skäligen misstänkt…”
aklagare.se

Här kan ni läsa vad som skrivits nu senast:

Detta kan bli hur bra som helst! Vi kompletterar hela tiden anmälan med fler målsäganden. Har ni inte anmält än? Nu är det i så fall hög tid. Om ni inte vet hur ni ska gå tillväga kan man kontakta mig via kontaktformuläret här i bloggen eller via messenger på facebook.

Här kommer länken till formuläret för personuppgifter om man vill vara med på gruppanmälan:

https://docs.google.com/forms/d/1Ng88Kuz429iihUWWR7H86y90WnPhNOhUuTVACTZNzCE/edit?fbclid=IwAR2Tzki8qVh6cnXgaMdg5bW2I_3aVY2E8tUI-vDAedgVPS4SWUkx2bVEGUU

Vill man ha mer information kan man gå med i gruppen Kritiker på facebook.

Nästa steg är att föra dialog med åklagaren samt se till så att pengarna (de som finns kvar åtminstone) hamnar där de ska, nämligen hos Filippa!
Det får vara slutshoppat för mammans del nu!

See you soon!