Meny Stäng

När sanningen svider

En försvunnen kommentar

Kommenterade ett inlägg tidigare idag. Av någon anledning plockades min kommentar bort.

Jag säger inte att de har något att dölja. Absolut inte! Jag skulle aldrig drömma om att komma med en sån anklagelse. 
Men om de nu inte har något att dölja, varför radera min kommentar?

Nedan ser ni ursprungskommentaren jag svarade på och sedan mitt svar på den. Jag lägger också upp skärmdumpen jag lagt upp i min kommentar så ni ser vad det var jag hänvisade till:

Om bilstöd (igen)

Sen var det hela den här saken med att en del av bilen skulle vara finansierad med bilstöd från Försäkringskassan, vilket jag skriver om i Ett omtalat bilköp. Jag kommer att ge er en ekvation i 3 delar, sen är det upp till er att sätta ihop den och komma till en slutsats huruvida det är troligt eller inte att bilstöd har använts.

Ekvationen - del 1

Jag tycker att hon är så otroligt lyckligt lottad som har Försäkringskassan så på sin sida att de släpper sina regler för hennes skull. För inte kan det väl vara så att hon far med osanning? Ni får avgöra. Det är iaf så att hennes gamla bil, enligt henne själv, var finansierad med hjälp av bilstöd från Försäkringskassan:

Ekvationen - del 2

På Försäkringskassan kan man läsa att bilstöd endast går att få vart 9:e år:

Nu säger ni som vill argumentera emot säkert följande:
Det står ju att man kan få det tidigare om du inte kan köra din bil av trafiksäkerhetsskäl.

Och jag svarar:
Ja, det är helt rätt. Men Kian är fullt körbar då den byter plats lite då och då i hela Kristianstad. Den har körts från Söder till Förenade bil. När det kom fram att de inte hade en aning om vad det var för bil eller varför den stod där (se här: Kontakt med Förenade Bil Kristianstad) flyttades den istället till Mekonomen. När detta avslöjades i facebookgruppen Kritiker flyttades den tillbaka till Söder igen.

Och då svarar ni genast:
Ja men bromsarna var ju trasiga på den! Den kanske ska lagas?
Och jag svarar:
Ja, och så fort den är lagad så är den inte trafikfarlig längre.

Ekvationen - del 3

Kian är inköpt 2014. Jag är verkligen ingen matteexpert men jag får det iaf till att M har ägt den i 4,5 år. Och 4,5 < 9.

Klara... Färdiga... Addera!

Nu har ni fått alla delarna i ekvationen. Nu är det upp till er att börja addera.See you soon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.