Meny Stäng

När kärleken tar slut

Blir M.S + F.M = Bedrägeri?

Som jag skrivit tidigare så har då polisen valt att starta en förundersökning. Om det verkligen är bedrägeri eller inte överlåter jag till rättsväsendet att avgöra. Vad jag däremot tycker är viktigt att påpeka är att M.S inte har varit ensam om detta! Hon är dessutom inte den enda som är anmäld utan i gruppanmälan anmäls både M.S och F.M

Missförstå mig rätt, hon är absolut delaktig men det finns en till som är precis lika delaktig, nämligen mannen som skryter om att han ska ha startat hela insamlingen.

Jag pratar naturligtvis om F.M. Som jag skrev häromdagen så tycks saker och ting ”försvinna” när det blir lite kämpigt. Det senaste i raden som tycks ha försvunnit är de inlägg där F.M. tar åt sig äran för att ha startat insamlingen. Vart har de inläggen tagit vägen och varför är de borta? Jag antar att jag inte kommer att få något svar på detta.

För er som har glömt vad det är för inlägg, eller som tvivlar på att de har funnits så har jag faktiskt lyckats rota i arkivet och få fram några av dom. Se här:

Men dessa tycks nu vara mystiskt försvunna. Konstigt det där. Det är som om det fanns en Bermuda Triangel eller svart hål på nätet som slukade lite obekväma saker.

Något som också verkar ha försvunnit är alla anmälningar som ska ha gjorts mot mig. Det konstiga är att de har aldrig ens nått min brevlåda med besked om att jag blivit anmäld. M.S var ju väldigt högljudd ett tag gällande anmälningar mot folk som inte tyckte som hon. Men det gäller att passa sig. Annars blir man som M.Z som i sin tur blev som ”pojken som ropade varg”.

När man väl behöver polisens hjälp så lyssnar de inte eftersom man ”ropat varg” så många gånger tidigare.

I övrigt så har jag med flera också noterat hur M.S och F.M inte verkar sitta ihop längre. F.M verkar ha fått flytta hem till mamsen igen och eftersom Kian är såld så antar jag att det är kollektivtrafiken eller helt enkelt apostlahästarna som får hjälpa honom att ta sig från punkt till punkt.

Undrar vad som egentligen har hänt mellan kärleksparet. En fnurra på tråden eller ett helt garnnystan? Så sorgligt när kärleken tar slut…

See you soon!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.