Meny Stäng

LVU-domar

Äntligen kom Förvaltningsrättens domar gällande flickornas LVU. De bedömer att det blir fortsatt LVU på båda flickorna vilket väl i mina ögon ses som positivt. Men var och en får självklart tycka vad de vill om den saken. 

Ni hittar båda domarna här:

Dom 2095-19
Dom 1835-19

I övrigt vill jag upplysa om att jag tar avstånd från beslutet att släppa in Fredrik i Kritikergruppen. Jag är ju numera bara vanlig medlem och kan inte påverka vilka som släpps in i gruppen.

Men jag vill säga att det gör mig jätteledsen att man sviker/utnyttjar medlemmarnas förtroende på detta vis. Jag hoppas verkligen att det blir rätsida på det här väldigt snart. För min del har den gruppen handlat om bedrägeriet, men också fått vara en plats där medlemmarna fått stöttning och känt trygghet i att de inte blivit lurade förgäves utan att vi tillsammans kämpar för att få rättvisa!

Oavsett så vill jag också informera om att det är fortfarande jag som står bakom gruppanmälan så ni som har varit modiga och anmält behöver absolut inte oroa er. Tillsammans stärker vi varandra och stöttar när/om modet sviker.

Ta hand om varandra!

 

 

 

 

See you soon!

2 kommentarer

    • Amy

      Den ska finnas där. Men inlägget är uppdaterat med nya länkar så uppdatera sidan och tryck igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.