Meny Stäng

Kurragömma med polisen

I måndags var det dags för ytterligare en förhandling för Herr Marthell. Till hans stora förtret beslutade de sig för att hålla honom inspärrad ytterligare en stund. Han blev nämligen fortsatt häktad till 25 november, fortfarande med fulla restriktioner vilket i princip innebär att han knappt kan släppa väder utan att be om lov. Känns som om rättsväsendet kanske äntligen har fått upp ögonen för vem han verkligen är. Det var verkligen på tiden kan man tycka, men bättre sent än aldrig.

Vad gäller Herr Marthells son så är han fortfarande försvunnen. Han befinner sig, tillsammans med sin farmor, någonstans i vårt avlånga land. Farmor som numera har avaktiverat sitt mobilnummer beslutade sig nämligen för att agera stöttande mamma till Herr Marthell och därför fortsätta hans ”kamp” när han själv blev placerad i utvisningsbåset.

Nu kan man ju tycka att det borde funnits bättre tillfällen för henne att stötta sin son, kanske när han försökt uträtta något bra i samhället. Men å andra sidan så är kanske de bra tillfällena lätträknade. Kanske till och med så enkla att de går att räkna på ena handens fingrar även när man har tumvantar?

Jag personligen är väldigt säker på att farmor har god hjälp av någon som har både utrymme och pengar. Vem denna någon är hoppas jag att vi ska få reda på så även denna, tillsammans med farmor och Herr Marthell, ska få rättvisa straff för vad de utsätter den stackars pojken för. 

En positiv nyhet är åtminstone att polisen letar för fullt. Senast idag genomsökte de ett ställe där de trodde att farmor och pojken kunde tänkas uppehålla sig. Inte höll de igen heller, hela tre bilar avsatte de till detta. Dessvärre hittade de inte pojken men jakten är fortfarande igång!

Vi får väl hoppas att ”flykten” tar slut snart så pojken kan få känna trygghet igen. Vi får också hoppas att de personer som har hjälpt Marthell ekonomiskt inser vidden av hans handlingar och kräver sina pengar tillbaka. Kaka söker maka och det blir mer och mer uppenbart varför Marthell och Fröken Sandberg står varandra så nära. 

Lästips:

Skojarnas tid är nu
Jag ger er chansen till en egen åsikt
Sant eller falskt
Det finns en man
Det har kommit till min kännedom
Så här ser riktig journalistik ut!

See you soon!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.