Meny Stäng

Kontaktad av Trolljägarna

Nu kommer garanterat ”motståndarsidan” att jubla och ropa: – Vad var det jag sa?!

Meeen, hold your horses little lady. 

Det är nämligen såhär:

Jag blev kontaktad av en frilansjournalist idag runt lunchtid. Hon gör research för Trolljägarna och ville komma i kontakt med mig angående en idé om att göra ett program om Rädda Filippa-insamlingen. Dock skulle inte till insamlarens fördel. Ni kan se hennes meddelande här nedanför:

Efter ett samtal med min ”rådgivare” som har lite insyn när det gäller media så bestämde jag mig för att säga tack men nej tack. Anledningen är, precis som ni kan läsa i mitt svar här nedanför, så enkel som att det gäller att respektera F:s önskan. 

Insamlingen har skadat henne så mycket redan så behovet att göra ett program om den finns inte.

Dessutom kommer garanterat insamlingens grundare (både han och hon) att misslyckas med att förstå sin moraliska tabbe. Deras motto tycks vara att all uppmärksamhet är bra, oavsett om man uppmärksammas på ett positivt eller negativt sätt. 

Givetvis förstår vanliga människor att det är skillnad på att vara känd och att vara ökänd. 

Nu vet ni min inställning till detta. Min vädjan till er där ute nu är att ni också respekterar F:s önskan om ni skulle bli kontaktade av Strix television på något sätt gällande detta. 

Det är på alla sätt viktigt att belysa de nya metoderna folk använder sig av för att tillskansa sig pengar de inte har rätt till från godhjärtade människor. Men det är ännu viktigare att låta barn vara barn.

See you soon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.