Meny Stäng

Kan ingen hjälpa denna stackars man?

Mannen jag pratar om är givetvis vår alldeles egen M.Z.

Här har vi en som verkar lida av mundiarré delux. Nu är ju inte jag någon expert på diarré i någons form, inte heller är jag läkare så någon diagnos kan jag inte sätta. Men om jag som lekman skulle gissa så ligger mundiarré väldigt nära till hands. Han verkar inte kunna hålla det inne utan tycks känna ett tvång att bara kräka ur sig allt som dyker upp i huvudet på honom.

Så här i influensatider är det kanske inte så konstigt. Men den här mannen tycks ha ”influensa” året om, flera år i rad. Det kan ju verkligen inte vara normalt. Finns det verkligen inget som kan hjälpa honom? Måste finnas nån rot, kärna eller nöt nånstans.

Stackars M.Z måste vara väldigt förvirrad och personlighetskluven. Vid väldigt många tillfällen tycks han tro att han är psykiatriker. Åtminstone om man tittar på hur lättvindigt han sätter diagnoser på folk. Han måste vara världens bästa psykiatriker dessutom som faktiskt kan sätta diagnos på folk enbart genom att läsa vad de skriver i sina kommentarer på facebook.
Jag undrar varför det tar så lång tid med utredningar när denna man uppenbarligen har lyckats hitta snabbfilen.

Alltså, jag måste bara säga:
Sist jag kollade var det inte sjuksköterskorna som ställde diagnos på psyket. I så fall hade ju psykiatrikerna varit helt överflödiga. Han skriver att han har läst socialpsykologi, det har ju jag också! Kan jag ockskå ställa diagnoser på folk då?
Han har dessutom arbetat som språklärare på gymnasiet och kan därför ”diagnostisera personer utifrån vad de skriver, hur de skriver och vilka alias de använder sig av när de skriver.”

Då undrar ju jag automatiskt, varför i hela friden tog man bort läkarutbildningen från lärarutbildningen? Det hade väl varit toppen om alla lärare var läkarutbildade, eller? Jag hade ju känt mig betydligt tryggare om jag hade vetat att min dotters lärare även kunde utföra medicinsk behandling på henne om hon skadar sig eller blir akut sjuk.

Men som vår vän F.M skriver så har dygnet bara 24 timmar. Han hade nog behövt få lite råd från sin polare M.Z som verkar ha hur mycket tid som helst. För han har ju uppenbarligen lyckats skaffa sig en minst 4,5 år lång högskoleutbildning (för inte har han väl varit obehörig lärare?), dessutom har han hunnit jobba som detta i 9 år samtidigt som han lyckats genomgå en 3-årig sjuksköterskeutbildning OCH lyckats jobba som detta i 40 år. RIKTIGT IMPONERANDE! Särskilt med tanke på att han är 58 år gammal. Hur lyckas man? Han måste ju ha mer än 24 timmar på sina dygn och hans veckor har nog mer än 7 dagar.

Men det som oroar mig mest är hans uppmaningar till våld. Att han är en våldsförespråkare är ganska självklart med tanke på vad han skriver. Förutom att han skrivit om att skära halsen av tjänstekvinnor

så har vi ju även det faktum att han förespråkar våld mot kvinnor:

Kanske är det bra att folk nu har börjat agera för att få ett stopp på vad jag anser är ren galenskap?

Jag anser att vårt samhälle behöver räddas från denna våldsförespråkande man. Men kanske är det så att han framförallt behöver räddas från sig själv?

See you soon!