Meny Stäng

Jailbreak!

Kanske inte ett regelrätt jailbreak då han faktiskt blev försatt på fri fot. Ja, ni hörde helt rätt, han fick springa lös efter rättegången idag. Dom förväntas komma 30 december kl 14.00. Fram tills dess kan han alltså härja runt bäst han vill. Och vi ska väl inte förvänta oss några större under gällande domen heller. 

Nånting vi kan räkna med här i Sverige är att man kan göra precis hur man vill, kidnappa barn, lura svenska folket på miljontals kronor, sånt är helt ok så det är fritt fram för vem som helst som känner att de vill testa. 

Ja, jisses, vilka typer det springer helt lösa i samhället. Och idag släppte de alltså ut ännu en dåre. En pinsam dåre f.ö. Känner att ett koppeltvång kanske borde gälla mer än bara hundar, hur känner ni?

Men oavsett hur det går så vet ju vi vad han är för typ. Vi har ju faktiskt läst FUP:en och den talar en helt annan historia än den som kommer från Herr Marthells svamlande tunga. Den tungan borde han nog enbart bita sig i för varje gång den hjälper till att forma ord så blir det bara knas och framförallt pinsamt. Kanske borde han fundera på att bli komiker eller kanske clown, istället för att sälja magiska klockor.

Här hittar ni FUP:en:

Jag vill särskilt framhålla sidan 15. Det är förhöret med målsägande, alltså clownens son. Där nämner han att han suttit inomhus och spelat stora delar av tiden och de gånger han varit utomhus har han enbart varit med sin pappa. För det låter ju sunt, eller hur?

Ett barn behöver ju inte alls umgås med andra i sin egen ålder och de behöver absolut inte socialiseras. Nädå, spela spel inomhus eller umgås med sin gamle far, det är alldeles tillräckligt. Eller nä. Givetvis är jag enormt ironisk nu. Ett barn behöver ju definitivt annan stimulans än att bara spela spel och hänga med farsan. För farsan Baloo i detta fallet är ju långt ifrån lämplig. Och han kanske försöker lära honom ”aaallt han kaaan” men det vet ju alla att det går ganska fort.

På sidan 32 börjar han sen prata om pappas jobb med den magiska klockan. Det jag reagerar mest på här är det pulver han nämner i samband med klockan. Tydligen kan klockan ”mäta” när man är sjuk och

”…sen kommer dom, dom har pulver[…] som man se, häller under tungan. O då, det finns sånt för sömn o den hjälper mot allt.”

Vilka är dom? Vad är det för pulver? Hur många gånger har han själv behövt använda detta pulver? Varför har han behövt använda det? 

Ja, frågorna är många men rent instinktivt så får jag ont i magen och känner att något är så sjukt galet här! Är ”dom” clownens ”läkarvänner”? Vilka läkarvänner skulle det kunna vara då? Rent spontant dyker ett namn upp i huvudet på mig:

Nu säger jag inte att det är vår gamle vän mångsysslaren Z. Jag säger bara att det ligger nära till hands att fundera i de banorna. Det vore ju i så fall inte första gången som de två tar sig friheten att medicinera barn. Förra gången hade de dessutom hjälp av en till men kanske kände inte mamma M för att försöka förgifta någon annans barn så de fick klara sig själva. Det kanske inte ger henne samma kick som när hon har möjlighet att försöka mjölka ur folk en massa miljoner samtidigt. Kanske var det därför de istället behövde mamma K. Eller så agerade hon enbart hotellmanager. Det kan ha varit så enkelt. 

Oavsett, har ni inte läst FUP:en, läs den. Om ni redan har läst den en gång; Läs den igen! Där finns alla svar. Även om inte rätten dömer så gör samhället det. Det kanske inte alltid är rätt men när det gäller clowner fulla med skitsnack som tror att de kan ta sig vilka friheter som helst, då är det enbart rätt!

See you soon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.