Meny Stäng

Jag ger er chansen till en egen åsikt

Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Det dyker upp nya saker hela tiden känns det som. Men, jag tänker låta ge er en chans att se och jämföra och sen skapa er en egen åsikt.

Ett första inlägg

Om ni tittar på sidan 2 ser ni hur det beskrivs hur hon fått vårda dottern helt ensam och den andra föräldern har varit totalt ointresserad av allt. Hon framställer pappan som en egoistiskt streber. Jag känner inte honom så han kanske är en egoistisk streber, det har jag absolut ingen aning om. Nånting säger mig dock att fallet inte är så, att han värnar väldigt mycket om sin dotter men kanske inte riktigt blir tillåten att göra detta. Detta grundar jag på uttalandet från sambon till F:s systers pappa (se inlägg: Ny information!).

Som sagt, jag känner inte honom så jag vet inte hur han är. Detta är helt och hållet mina slutsatser.

På sidan 4 kan man läsa om hur hon anmärker på att pappan kör runt i fina bilar. Tittar man noga ser man att det finns en Volvo årsmodell 2014 registrerad på adressen han bor på. Så vitt jag kan se är det alltså en bil, singular. Och Volvo känns mer som vardagsbil, inte finbil. Det är ju ingen BMW direkt 😉 Men jag vet som sagt inte, bara tankar som dyker upp.

I nästa inlägg har hon plötsligt ändrat åsikt om pappan. Hon går alltså från att skriva ner honom totalt till att hylla honom.

Lite svårt att hänga med i svängarna här

Ett tredje inlägg

Det finns ett senare inlägg också där hon berättar om hela historien med start 4 december. I detta inlägget hyllar hon pappans närvaro.
Men vänta nu, skrev hon inte i inlägg 1 om hur frånvarande han var? 

Jag lägger upp de 2 första sidorna här så ser ni själva så ni kan bilda er en egen åsikt.

Ekonomi - del 1

Sen har vi ju detaljen med ekonomin. Malin skriver följande:

Summan av ovanstående siffror blir: 168 000 kr.
Som ni ser var summan den 17 januari 2 148 000 kr. Den 29 januari var den alltså 1 938 622 kr. 
Det betyder att det har försvunnit 209 378 kr Och M har bara redovisat för 168 000 kr. Alltså förblir 41 378 kr oredovisade utgifter. Var tog dessa vägen?

Tänk också på att det hela tiden har fortsatt att rulla in pengar, vilket betyder att det finns ett mörkertal över hur mycket som har kommit in mellan den 17/1 och 29/1. Därför är det väldigt troligt att mer än 41 378:- är oredovisade.

Ekonomi - del 2

Jag vill också ta upp vad Malin själv skriver om sin egen ekonomi. I inlägget till vänster skriver hon om hur dålig hennes ekonomi är. Detta, tycker jag, rimmar väldigt dåligt med uppgifter vi fick från bästisen Fredrik häromdagen. Vad säger ni? Och hur kunde hon lägga in ca 180 000 kr i sin nya bil? (Se utannonserat pris här: Google sök)

Tvivelaktig admin

I Rädda Filippa-gruppen finns det en tvivelaktig admin. Eller ska vi kanske i själva verket bli imponerade över att de har fått en person som borde vara ganska upptagen, att vilja både byta namn och administrera deras facebookgrupp?

Nu är det upp till er att bilda er en egen åsikt av detta. Låter detta troligt eller verkar det skumt? Det avgör ni själva.
See you soon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.