Meny Stäng

Hur mår Filippa idag?

Kommer ni ihåg alla produkter som fröken Sandberg ansåg att F behövde? Det var en hel del produkter som skulle användas. Stackars F gjorde inget annat än höll koll på när hon skulle ta vad. Hur mycket var dock inte så viktigt. Vissa saker t.o.m. överdoserades. Kommer ni ihåg aprikoskärnorna?

Nåja, för er som är nytillkomna eller som har glömt hur mycket det rörde sig om kommer här en bild som en påminnelse:

Dyrt med hälsokost?

Jag vet inte om dessa sakerna räknas som kost eller hälsokost i uppräkningen hon gjorde över hur mycket F:s ”vård” kostade. Men oavsett om hon ser det som kost eller hälsokost så överdrev hon summan ganska rejält. Jag menar, 7000:- alt. 6000:- per månad! Om hon har gett så pass mycket för det bör hon nog bli lite mer prismedveten. Och hade hon varit det hade hon aldrig behövt starta en fejkad insamlingen från första början. Eller vad säger ni?

Dessutom ser ni ju vad hon i övrigt påstår att hon har köpt och vad det ska kosta. Saker som enligt Fröken Sandberg varit nödvändiga för F:s ”vård”. Samma ”vård” som hon och Herr Marthell så kaxigt skulle göra Fröken M världskänd då hon skulle lyckas bota något som läkarna ställt sig frågande till. Skojade de? Nä, tyvärr var de fullt allvarliga..

Äntligen fria!

Så hur gick det då?

Nja, det gick ju inte så bra. I slutändan blev hon ju faktiskt av med barnen och inte lyckades hon bota cancern heller. Tumören förblev i samma storlek.

Men i samband med att barnen blev omhändertagna så dök det upp en ljuspunkt. F började komma från sin rädsla och sitt dåliga mående. Plötsligt slapp hon exponeras och agera kassako åt sin mamma. Helt plötsligt fick hon bo med vuxna som satte hennes bästa främst och i fokus. Och tack vare detta återvände modet och livsgnistan. Och med livsgnistan kom också förtroendet för den traditionella läkekonsten tillbaka. En operation är fortfarande för farlig, så lång talade faktiskt Hennes Giriga Höghet sanning. Men, F ville ändå prova att behandla cancern. Så, efter många vändor till Lund, efter ett mående som gått upp och ner, så som det gör vid cancerbehandling, så kom dagen då en ny röntgen skulle utföras.

Resultatet

Så den 15 oktober kom resultatet. Beskedet var positivt, tumören har krympt! Traditionell läkarkonst lyckades alltså med det som Fröken Sandberg och hennes naturgäng misslyckades med. Nu ser F positivt på framtiden. Hon och familjen vågar planera saker som ligger lite längre fram i tiden än förut. Så nästan ett helt år efter att hon fick det tunga beskedet att tumören var tillbaka, så har hon nu fått veta att hennes envishet och livsvilja har gett resultat och tumören får helt enkelt ge sig!    

Med de goda nyheterna säger jag tack för denna gången. Nästa inlägg tar jag upp vad som egentligen hänt med de insamlade pengarna (nåja, så gott det går åtminstone).

See you soon!

P.S. Jag har fått tillåtelse från familjen att skriva detta inlägget om F:s resultat. D.S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.