Meny Stäng

Fler lögner – eller?

 

 

 

 

 

Hittade detta inlägget i en av grupperna:

Jag kände att det var värt att kolla upp om M hade varit lite generös åtminstone en gång under insamlingen. Så jag bad en som har kontakt med henne att kolla hur det verkligen låg till. 

Personen började med att kolla upp med systern om hon hade blivit kontaktad av M. Här är hennes svar:

Så… Systern hade inte hört något från M i alla fall. Så vad var det egentligen som hände? Jo, enligt M har hon skrivit. Och visst har hon det. Men hon skrev ju till den bortgångna kvinnan. Meddelandet har inte ens levererats vilket inte är så konstig kanske?

Så vad tror vi om detta? Det kan ju vara ett ”honest mistake” eller hur? Men det verkar ju konstigt att hon skickade till fel när det var väldigt tydligt i kommentarsfältet vem hon skulle skicka till och hon dessutom skrev att hon hade skickat dit. 

Men jag låter detta vara osagt. Det kan ju faktiskt vara så att även M har gränser och kanske t.o.m…
…ett hjärta? 

Nja, det där sistnämnda tror jag inte riktigt på. OM hon nu tänkt göra en god gärning så var det nog inte helt utan en baktanke. Min gissning är: Det ser fint ut utåt, det upprätthåller den fina, godhjäratade ytan.

Oavsett så kan hon andas ut, eftersom hon inte fick något svar så kunde hon ju behålla de slantarna (också) för sig själv.

 

 

 

 

 

See you soon!

 

 

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.