Meny Stäng

Dags för skilsmässa?

Hur länge ska man försöka? När är det läge att ge upp och inse att det inte fungerar längre? När är det ok att sluta hålla ihop enbart för att försöka rädda stoltheten? Hur vet man att det är dags för skilsmässa?

Jag talar givetvis inte om mig själv utan om herrarna A.S och M.Z. Är det inte dags för A.S. att sluta försöka. Är det inte dags att börja inse att det enbart kostar honom pengar att fortsätta sitt förhållande med M.Z.

Vi kan börja med att gå tillbaka till den ökända avvisningen av M.Z som ombud i tingsrätten när A.S hade anmält Helsingborgs dagblads chefredaktör för förtal.

Detta målet kostade stackars Sultanen 600 000:- I alla fall om man ska tro Helsingborgs dagblad.

Ska man gå efter vad M.Z:s egen flickvän skriver så kostade det snäppet mer, nämligen nästan 700 000:-

Det är ganska mycket pengar även för en Sultan.

Och nu verkar det vara så illa att M.Z kommer att kosta Sultanen 800 000:- till. I inlägget ”Snålt med vinst för herrarna A.S och M.Z” från igår skrev jag om hur Läkemedelsverket vill belägga företaget båda herrarna är delägare i med 800 000:- i vite eftersom de inte gjort som de blev tillsagda.

Jag visade vad A.S kommenterat angående denna saken i inlägget ”Vem skrev vad”. För att påminna er lite om vad det stod så skrev han bl.a:

”Läkemedelsverket hänvisar i målet till en artikel som Anders Sultan skrev nio år innan Ion Silver AB bildades.”

(Ja, han talar om sig själv i tredje person).

Detta stämmer delvis, jag är alltså beredd att ge Sultanen rätt här. MEN (och det är ett stort MEN) artikeln har återpublicerats så sent som 2018-05-12 i tidningen 2000-talets vetenskap.

Och vem var det som fattade beslutet att publicera artikeln igen? Jo just det, ingen mindre än kompanjonen M.Z. På hemsidan till tidskriften kan man nämligen se vem som är chefredaktör och alltså har den slutgiltiga bestämmanderätten över vad som ska publiceras i tidskriften.

Inte konstigt att Läkemedelsverket anser att de fortfarande gör reklam för silvervattnet som annat än vattenreningsprodukt.

Nä, hörru Sultanen. Här gäller det att vara lite smart och göra sig av med alla extra kostnader. Det var ju det där med vinsten. Dags att göra sig av med dököttet?

Slutligen vill jag svara på en kommentar (som inte har publicerats, inte än iaf). Det är nämligen herr F.M som känner att detta ska vara en envägskommunikation, något jag inte håller med om. Om inte jag kan kommentera och uttrycka mina åsikter vid behov på hans sida, ja då kan jag tyvärr inte gå med på att han får uttrycka sina åsikter på min sida. Släpper man blocken på mig, ja då kan kommentarerna börja publiceras också! Enkelt va?

Och jag kan meddela att jag bryr mig inte ett dugg om huruvida jag är pinsam eller inte (fråga min dotter). Någon nyhetstorka lider jag inte heller av men det är kanske på sin plats att rikta ett tack åt grabbarna grus’ håll, det är ju de tillsammans med lilla bocken Bruse som håller nyhetstorkan borta.

See you soon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.