Meny Stäng

Att fiska i grumligt vatten

Jag känner att vi får köra en liten fortsättning på det trams som skrivits som svar i flashbacktråden. Som vanligt visas det prov på enastående kunskaper i ordbajseri och väldigt mycket (i princip allt) sägs/skrivs från den sidan lägret tycker jag är ren:

Behandling i H-torp

I inlägget på Flashback kan man läsa:

”Nu är det emellertid så att jag inte vare sig har behandlat (flickans namn) eller ordinerat någon behandling till henne[…]”

Nähä ok. Men då var det väl någon annan klinik som håller på med exakt samma ”behandling” i exakt samma håla. Så måste det såklart vara!
Eller…?

hemsidan för kliniken i H-torp står följande:

”Analysen görs omedelbart och fastställer nivån av fria radikaler (ROS) i blodet.”

Och M skrev ju faktiskt så här i RF-gruppen:

Jag undrar vem som har utfört detta då. Har det dykt upp en konkurrent? I samma by dessutom? Lusfräckt!
Eller är det kanske en klon?

Att sälja eller inte sälja – det är frågan.

Vidare skrivs det så här:

”Det handlar alltså inte om att jag skulle ha försett flickan/familjen med några medel utan jag har via mamman och en vän till familjen fått vetskap om vad flickan har fått. ”

Nä, Mr Z personligen kanske inte har försett dom med några medel och kanske inte heller säljer några. Åtminstone inte via direktförsäljning sådär över disk.

Men visst är det konstigt att hon bl.a. fått produkter från ett ganska stort företag baserat i Löddeköpinge, där självaste Mr Z sitter i styrelsen och alltså har ett väldigt stort ekonomiskt intresse i att dessa produkter säljs.

Tänk vad världen är liten, att det kan ske så många sammanträffande. Visst är det fantastiskt?

Så hur är det egentligen? Har Mr z, Herr M och Fröken B.S haft kontakt länge eller är det så att en viss jonglör ”fiskar i grumligt vatten”? Många motsägelser i det som skrivs finns det åtminstone. Och fler och fler fula fiskar dyker det upp. Var ska detta sluta?

See you soon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.