Meny Stäng

Ändamålet helgar medlen

Som vanligt har Clownen inte vett att skämmas ett dugg. I hans ögon är han säkert lika oskyldig som ett nyfött barn. Kanske ser han det som att ändamålet helgar medlen? Jag är säker på att han ser sig själv som en riktig martyr, offer för samhällets grymma förföljelse. 

Han hann inte vara utsläppt länge förrän det plingade till på hans facebook. Dagen efter att han släppts ut lägger han upp följande status:

Det enda denna statusen + bilden visar är egentligen hur clueless han faktiskt är. Egentligen borde man kanske bara tycka synd om honom. Det kan inte vara så lätt att ha en så ofantligt skev verklighetsuppfattning. Det borde snarare vara enormt jobbigt att vara omringad av normalt funtade människor när man själv är så off att man inte ens finns med på kartan. Ok, så kanske en tyst minut för Clownens totala frånvaro av sunt förnuft. Now bow your heads in silence and say a little prayer for the lost one.

Något jag finner väldigt komiskt är hur det helt plötsligt har rensats på hans sida. Alla inlägg som innehåller någon form av avslöjande om vart han har hållt hus sen oktober har på något magiskt sätt försvunnit. Ytterst märkligt. Har han inte lärt sig att det inte hjälper att radera saker från facebook? När det väl har publicerats så flyter det runt i cyberrymden för evigt. Det ihop med häktningsframställan och FUP:en, som båda kan hittas här i bloggen, gör det enormt svårt, för att inte säga omöjligt, att förneka att han faktiskt suttit bakom lås och bom i 2 månader p.g.a. sina handlingar.

Är det feghet som fått honom att radera inläggen och gjort sin facebook mer dold? Eller är det bara ren och skär dumhet?

Men jag hittade även något som jag finner är lite intressant. Som gubben i lådan dyker nämligen Mr Z upp! Detta stärker åtminstone mina misstankar gällande det vita pulvret jag nämnde i mitt förra inlägg (ni kan läsa det här).

Dagen efter verkade han känna sig lite poetisk, eller något i den stilen. Oavsett så får jag väl erkänna att han i denna statusen har rätt. En sanning är en sanning oavsett om ingen tror på den. Dessvärre är inte en sanning en sanning för att han säger det. Något blir inte sant för att han yttrar orden eller påståendet. Riktigt så funkar det inte. 

Stackars killen behöver nog lära sig att världen inte anpassar sig efter honom. Alla är inte ute efter honom och saker blir inte för att han säger det. Allt kretsar inte kring honom. Vi har en heliocentrisk världsbild, inte en Fredrikcentrisk.

Det är med skräckblandad förtjusning jag väntar på nästa påhitt från dessa clowner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.