Meny Stäng

Allt som har en början måste ha ett slut

Och nu står vi vid början av något nytt för nu kom då dagen D. Det var dags för Herr Martells ”flykt” att få ett slut. Han hade väl det på känn förvisso eftersom han helt sonika traskade in på polisstationen. Kanske trodde han att han var en ”untouchable”? Eller var han kanske så bergsäker på att han hade rätt att de skulle falla på knä framför honom och be om ursäkt för alla sina ”handhavandefel”? Ja, vad som egentligen rörde sig i hans huvud kan vi ju bara gissa. Kanske var det så att hamsterhjulet bara hade blivit övergivet? We’ll never know…

Oavsett så togs han i förvar och som ni vet från tidigare inlägg så begärdes han häktad. Han har sedan blivit omhäktad några gånger innan åklagaren till slut kände sig redo att väcka åtal.

Ni hittar stämningsansökan på följande länk:

Som ni ser så står inte Herr Marthell som ensam misstänkt. Även farmor har fått sig en knäpp på fingrarna av lagen. För det kvittar ju hur mycket farmor man än är, hur mycket ens barn hjärntvättar en och hur väl man egentligen vill någon annan, så får man ju faktiskt inte bryta mot lagen. Och att göra som hon och Fredrik har gjort är emot lagen, hur lite de än vill att det ska vara så. Farmor säger själv ”…jag är över 70 år jag vet inte vad man ska göra” (FUP s. 76). Ja du, farmor. Det är inte alltid så lätt att veta vad man ska göra, det håller jag med om. Men ganska ofta är det lätt att veta vad man inte ska göra och det kommer man ganska långt på. Bara ett litet tips från mig till dig. Och en sak man verkligen inte ska göra är att gömma undan sitt barnbarn oavsett vad för ursäkt pappan kommer med. Det är verkligen ingen bra idé alls. Vilket du nu tyvärr har lärt dig den hårda vägen.  

Så… Är det någon som är sugen på förundersökningsprotokollet? Jag hittade det här:

Alternativ länk:

Psst! Titta igenom vittnesförhören. Träffade ni också på en gammal bekant? Är det inte lite spännande att hennes beskrivning av deras ”vänskap” skiljer sig från Fredriks? 

Nåja, jag lämnar er med er läsning!

See you soon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.